Uw zoekresultaten

Wij zijn NVM makelaar

Dit betekent dat we voldoen aan een aantal eisen. Zo zijn we verplicht de gestelde uitwisselingsregels na te leven, deel te nemen aan periodieke toetsingen en te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Daarnaast dienen we ons te houden aan de NVM erecode, die de leden gezamenlijk hebben vastgesteld. Hierin treft u afspraken aan ten aanzien van deskundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Deze erecode en de lidmaatschapseisen vormen voor de consument een garantie voor de kwaliteit van iedere NVM-makelaar.

Waarom een NVM makelaar?

Het feit dat u een NVM makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit. Dat uw NVM makelaar lid is van deze brancheorganisatie biedt u een aantal voordelen:

 • Marktinformatie
  NVM makelaars beschikken over inzicht in de markt. Niet alleen vanuit parate kennis, ervaring en opleiding maar ook dankzij een geautomatiseerd uitwisselingssysteem. Uitgebreide marktinformatie vindt u op de website van de NVM.
 • Brancheorganisatie
  Een NVM makelaar wordt ondersteund door de brancheorganisatie NVM. Dit heeft als voordeel dat wanneer u een meningsverschil heeft met uw NVM makelaar, u om advies kunt vragen bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM.
 • Integriteit
  Een NVM makelaar voorkomt belangenverstrengeling. Hij kan niet de verkopende én de kopende partij dienen. De makelaar geeft dan duidelijk aan voor welke opdrachtgever hij gaat werken. Lees alles over de NVM erecode op de website van de NVM.
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  Natuurlijk doet een NVM makelaar er alles aan om fouten te voorkomen. Maar een fout maken blijft menselijk. De nadelige gevolgen hiervan kunnen voor rekening van uw makelaar zijn. Als lid van de NVM heeft hij daarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat hij de eventuele kosten altijd kan betalen.

Meer informatie over de NVM Woningmakelaar vindt u op de website van de NVM.

 • Zoeken

  € 0 naar € 900.000

  Meer zoekopties
 • Maak gelijk een afspraak

Vergelijk aanbiedingen