Uw zoekresultaten

Het kopen van een huis

Een goede aankoopbegeleiding levert u veel op.

Een goede begeleiding tijdens het kopen van een woning levert meer op dan alleen een goede aankoopprijs. Een huis kopen is meestal de grootste investering die u doet in uw leven. Daarom is het verstandig, veiliger en uiteindelijk goedkoper om ons in de arm te nemen, dan dat u zelf gaat onderhandelen met de makelaar van de verkoper. Zo koopt u onbezorgd uw nieuwe woning.

Goed wonen in Zuid-Oost Drenthe of Groningen.

Na inventarisatie van de woonwensen kijken we samen of er een passend object is in het actuele aanbod. Zo niet, dan houden wij voor u het nieuwe aanbod nauwlettend in de gaten. Mocht er wel één of meerdere geschikte objecten in de verkoop staan, dan maken we afspraken voor een eerste bezichtiging. U gaat sfeer proeven, de omgeving bekijken en bij uzelf na hoe het pand “aanvoelt”. Voelt het goed en krijgt u het “vonkje”? dan plannen we snel gezamenlijk een tweede bezichtiging.

De juiste keuze maken.

Wij realiseren ons dat een (ander) huis kopen een grote stap is, dus zorgen wij ervoor dat u uw keuze maakt nadat alle relevante zaken goed bekeken zijn. Bij een tweede bezichtiging gaat u na of het pand nog steeds goed “voelt” en kijkt u veel gedetailleerder, wij gaan dan ook mee en kijken wij naar de bouwtechnische staat, het (te verwachten) onderhoud, omgevingsfactoren, bestemmingsplannen en natuurlijk de prijs. Bent u na deze bezichtiging zeker van uw keuze? Dan doen wij voor u de onderhandeling, waarin wij u stap voor stap op de hoogte houden, geven advies en zorgen voor een eventuele bouwkundige keuring. En natuurlijk doen wij ons uiterste best om een zo scherp mogelijke prijs te realiseren.

Geen kat in de zak.

Als de mondelinge koop eenmaal gesloten is, zorgen wij dat alle gemaakte afspraken juist in de koopovereenkomst worden gezet. Desgewenst bekijken we ook de hypotheekakte en regelen wij  een eindinspectie voor de overdracht.

  • Zoeken

    € 0 naar € 900.000

    Meer zoekopties
  • Maak gelijk een afspraak

Vergelijk aanbiedingen