Uw zoekresultaten

Bedrijf Onroerend goed

Zakelijk actief met bedrijf onroerend goed

Beekenkamp Makelaars kent de MKB zakelijke markt in Zuid-Oost Drenthe en Groningen door en door. Wij weten wat er speelt en wie er op zoek is naar een nieuw pand of kantoorruimte of een productiehal wil verkopen of verhuren. Door gebruik van een groot netwerk weten wij deze zoekers en aanbieders van bedrijf onroerend goed met elkaar in contact te brengen. Vervolgens bemiddelen wij met een creatieve en oplossingsgerichte aanpak tussen partijen.

Een andere aanpak.

Wij spreken de taal van de MKB-er, wij zijn het per slot van rekening zelf ook, dat maakt het dat gewenste resultaat sneller bereikt kan worden. Door in te leven in de ondernemer, door te vragen naar het “hoe en waarom” komen we met een plan van aanpak voor uw nieuwe of oude bedrijfspand. Dat we er komen is zeker, de weg er naar toe bepalen we samen en voeren wij uit.

Verstand van zaken

Bijkomend voordeel is dat wij verstand hebben van o.a. bestemmingsplannen en vergunningen, we de juiste contacten hebben met aannemers en binnen gemeente(n) én we weten hoe je een pand aan de man kunt brengen. Dat doen we door een actieve aanpak via internet, goede reclameborden en/of banners bij het pand, maar vooral door onze kennis van de markt.

Verhuur BOG

Bemiddeling in verhuur en huur.

Wij bemiddelen in de verhuur en huur van bedrijf onroerend goed. Beekenkamp Makelaars is al actief in de koop en verkoop van bedrijfspanden, winkels en opslagruimte, dus wij kennen de zakelijke markt. Daarom kunnen wij ook prima het juiste bedrijf koppelen aan een huurder of verhuurder.

Rekening houden met alle facetten.

Wij starten met een inventarisatie van uw wensen. Wij beoordelen het pand en de huurcontracten, wij houden rekening met een reële prijs en de jaarlijkse indexatie en controleren bestemmingsplannen en vergunningen. Voor de verhuurder kunnen wij ook een selectie maken van potentiele huurder(s).

  • Zoeken

    € 0 naar € 900.000

    Meer zoekopties
  • Maak gelijk een afspraak

Vergelijk aanbiedingen