Uw zoekresultaten

Het verkopen van een woning.

Uw grootste bezit vraagt om een goede makelaar.

U overweegt uw huis te verkopen? In dat geval komen wij vrijblijvend bij u langs en nemen we het verkooptraject en de te nemen stappen kort met u door. Daarna nemen we uw woning op; dit betekent dat we het hele huis samen doorlopen, waarbij uw woonervaring van uw huis van groot belang is. Niemand kent uw huis tenslotte zo goed als uzelf! Naar aanleiding hiervan geven wij een advies met betrekking tot een reële verkoopprijs. Samen maken wij een mooie verkooppagina en geven tips hoe u uw huis nog beter uit de verf kunt laten komen. Dit alles om een snelle verkoop te realiseren. Onze ruime ervaring in de huizenverkoop is hierbij van grote waarde!

Onze website en Facebook pagina als etalage.

Het presenteren van een woning gebeurt vandaag de dag vooral online. Bij het zoeken van een woning maken de meeste mensen gebruik van het internet. Daarom hebben wij een actieve website met al ons aanbod (dat ook op Funda staat), daarom zijn wij ook actief op Facebook. De huidige generatie kopers ervaart de 24-uurs economie als een pluspunt, daarom zijn wij zeer flexibel bereikbaar, ook in de avonduren, zodat uw toekomstige koper razendsnel met ons in contact kan komen, op het moment dat de koper dat wil.

Een goed gevoel bij de verkoop van uw woning.

Om uw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen dient u, als verkoper, met uw makelaar op één lijn te zitten, daarbij zijn de kosten van uw makelaar niet het allerbelangrijkste.. Huizen verkopen kunnen wij niet, uw huis verkoopt zichzelf.. Wij zorgen voor de juiste begeleiding in dit proces. Wij werken met transparante prijzen, zonder voorschotten. U moet vooral een goed gevoel hebben bij iemand die uw grootste bezit verkoopt.

Wat doen we nog meer?

Onder de juiste begeleiding verstaan wij ook het verzorgen van het noodzakelijke papierwerk, denk hierbij aan bijvoorbeeld kadastrale gegevens, gemeentelijke en/of provinciale (milieu) gegevens, uw meldingsplicht en noodzakelijke vergunningen. Zo kunt u uw huis zonder verrassingen snel verkopen.

  • Zoeken

    € 0 naar € 900.000

    Meer zoekopties
  • Maak gelijk een afspraak

Vergelijk aanbiedingen