Uw zoekresultaten

Taxatie

De taxatie snel in huis.

Op een taxatie wilt u niet lang wachten, die wilt u graag binnen een paar dagen in huis hebben. Of het nu gaat om een financiering, een erfverdeling of een andere reden, Beekenkamp Makelaars heeft de (markt)kennis in huis als het gaat om taxeren en zorgt voor een zo snel mogelijke afhandeling.

Een goede waardebepaling en de “know how”

Bij een taxatie zijn wij transparant bij de waardebepaling. Daarvoor is de bouwkundige kennis in huis, kijken wij naar referentie objecten, geven we aan waarom iets afwijkt en kijken we naar de markt. Eventuele verbouwkosten kunnen worden meegenomen in de taxatie, zodat het meegefinancierd kan worden.

Erkend taxateur

Beekenkamp Makelaars is NVM lid en aangesloten bij verschillende validatie-instituten, zoals NWWI of Taxateurs Unie, dat is belangrijk als het gaat om taxaties voor financieringen. Door jaarlijkse bijscholingscursussen blijft onze kennis up-to-date, hetgeen erg belangrijk is voor een goede waardebepaling. Daarnaast verzorgt uw taxateur ook zelf alle formulieren die belangrijk zijn voor een goede taxatie. Het taxatierapport ontvangt u spoedig via e-mail en wij kunnen het ook direct doorsturen naar een bank of intermediair. Overigens is de factuur aftrekbaar voor de fiscus als het gaat om financieringen.
Voor een gevalideerd taxatierapport (klik hier voor uitleg) van een woonhuis of een EVS taxatierapport voor uw bedrijf onroerend goed bent u bij Beekenkamp Makelaars (ook) aan het juiste adres.

  • Zoeken

    € 0 naar € 900.000

    Meer zoekopties
  • Maak gelijk een afspraak

Vergelijk aanbiedingen